Aanpak

#

Heb jij grip op de onzichtbare menselijke aspecten van samenwerken en ondernemerschap?

Centraal in de Annenij aanpak staat de ME4ALL scan. Deze scan maakt de onbewuste dynamiek tussen mensen, en voor jezelf, zichtbaar.

ME4ALL is een korte, digitale test, die inzicht geeft in persoonlijk talent en ontwikkelpotentieel. Het is een HR-analyse instrument waarmee je de menselijke aspecten vroegtijdig kunt signaleren. Inzichten zijn onmisbaar als het gaat om de juiste persoon op de juiste plaats in de organisatie, vitaliteit en werving & selectie.

ME4ALL maakt de onzichtbare drijfveren, meetbaar en bespreekbaar. Dit draagt bij aan onderbouwde keuzes die je ondernemersgevoel bevestigen en waar je met elkaar over in gesprek kunt gaan zonder dat het direct persoonlijk wordt.

De Annenij aanpak is van toepassing voor jezelf, voor ondernemers, voor teams en in samenwerking.

Wat klanten zeggen:

“Het team van Esta Haarmode werkt al langere tijd samen waardoor er naast het leveren van goed vakwerk ook wel eens spanningen op het personele vlak ontstaan. Daarnaast ontwikkelen medewerkers zich en is er behoefte aan sturing of begeleiding. Door jouw aanpak is de teamspirit aanzienlijk verbeterd en staan medewerkers veel meer open voor tips, suggesties en kritiek.”