Coaching en ontwikkeling

#

Loopt een medewerker ergens in vast? Heb je te maken met een hoog verzuim? Wil je weten wat de ontwikkelmogelijkheden van het team zijn of wil je zelf weer aan het roer staan van je eigen werkgeluk? De me.scan is het vertrekpunt voor persoonlijke ontwikkeling. Annenij voor Inzicht helpt focussen, doelgericht veranderen en nieuwe keuzes maken. Je leert welke stappen je kunt zetten om vanuit natuurlijke kracht te gaan leven en werken. Iedereen wil immers persoonlijk groeien en blij in het leven staan.

Voor individuen

Als iemand niet lekker in zijn vel zit of er zijn belemmeringen, dan heeft dat invloed op het werk én in de privésituatie. Vaak is het lastig om te veranderen en de oorzaak en het probleem scherp te krijgen. De me.scan maakt competenties en natuurlijk talent zichtbaar en geeft aan in hoeverre talenten zijn ontwikkeld. Ook krijg je inzicht in ontwikkelmogelijkheden, gedrag, remmende factoren en valkuilen. Met de praktische coaching van Annenij voor Inzicht raken mensen bewust van wat hen belemmert en juist bevordert. Vanuit vertrouwen, respect, openheid en acceptatie gaan we samen op zoek naar de manier waarop iemand het beste uit zichzelf kan halen. Individuele kracht en positiviteit staan voorop. Je krijgt gereedschappen om in balans te komen en te blijven.

"Door de talentscan van Anneke ben ik erachter gekomen van welke werkzaamheden/activiteiten ik geen positieve energie krijg. Hoe vaker ik dit doe, hoe meer ik mijzelf ‘uitput’ en er extra stress ontstaat. Ik heb nu handvaten om mijn werkweek anders in te delen, de dingen te doen die mij juist energie opleveren én inzicht gekregen in de activiteiten die ik het beste kan uitbesteden of beter door mij iemand anders kan laten uitvoeren. Kortom: deze test is perfect voor iedereen die zichzelf beter willen leren kennen en inzicht wil krijgen in je eigen valkuilen. Zo kun je maximaal genieten van je leven en elke dag met plezier je werk uitvoeren. De uitslag van deze test gaat echt al mijn verwachtingen te boven!"

Ten Wolde Marketing

Voor teamontwikkeling

Als je team niet optimaal functioneert, kan dat de productiviteit en het werkplezier flink in de weg zitten. Er kunnen conflicten zijn, de samenwerking loopt niet lekker. Annenij voor Inzicht biedt ondersteuning bij het creëren van jouw droomteam. De combinatie van individuele profielen geeft je als leidinggevende inzicht in de groepsdynamiek. Het stelt je in staat om competenties op elkaar af te stemmen, te sturen en verder te ontwikkelen. Met coaching is er aandacht voor onderlinge samenwerking en individuele talenten. De coaching is gericht op het verkrijgen van inzicht, inspiratie en motivatie. Persoonlijke groei ontstaat immers door eerlijke feedback en reflectie, in een veilige en vertrouwde, open omgeving. Investeer in mensen, dan investeer je in groei.

"Alle medewerkers hebben een test gemaakt waaruit duidelijk bleek wat hun sterke dan wel zwakke punten zijn. Door deze uitkomsten te delen met de betreffende medewerker (s) kon een verbeterplan worden samengesteld. Hierdoor kwamen medewerkers in hun kracht te staan, werden verbeterpunten uitgevoerd en tussentijds met elkaar de bevindingen besproken. Door deze aanpak is de teamspirit aanzienlijk verbeterd en staan medewerkers veel meer open voor tips, suggesties en kritiek.”

Edwin van Staalduinen - Esta haarmode

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken en werken aan een droomteam.