Inspiratie

Ik ben altijd alleen maar bezig met de klant.

Wat hij wil en hoe hij dit kan bereiken.

Eigenlijk zou ik dit ook voor mezelf moeten doen, maar ja wanneer?

Je bent zelfstandig ondernemer en hebt tijd en ruimte nodig voor jezelf en je onderneming. Sparren met collega’s zou leuk zijn. Misschien wel aan de hand van een thema. Zodat je inspiratie op doet en tijd maakt om na te denken over je eigen bedrijf. Iets waar je in de waan van de dag jezelf geen tijd voor gunt. Maar waarvan je weet dat het belangrijk is.

  • Dinsdag 29 januari 2019: Ondernemer in balans, over balans tussen werk en privé en zorgen dat het ook leuk blijft.

  • Dinsdag 12 maart 2019: Koersen op succes, over de kracht van weten wat je wilt bereiken als ondernemer en voor de zaak.

  • Dinsdag 21 mei 2019: Waarom luister je niet? Versta je me wel? over de belangrijkste bronnen van miscommunicatie.

Schrijf je in voor 1 van de 3, of allemaal mag ook, avond workshops (19.00 – 21.30 uur). Eén keer in de 2 maanden komen we bij elkaar. De kosten zijn 95 euro voor de eerste avond.

Iedere vervolgavond kost 75 euro. Je krijgt dan ook een werkboek waarin je aantekeningen kunt maken en alles nog eens na kunt lezen. In de brochure lees je meer over de inhoud.

Misschien is dit wel een goed moment om de ondernemersscan te doen. Het is optioneel en het geeft je nog meer inzicht. Vraag de ondernemersscan aan en start vandaag al met wat je volgend jaar wilt bereiken.

Downloads