Inzicht

#

Annenij voor inzicht in jezelf en je team. Mensen helpen maakt mij blij. Binnen Bennink Adviseurs doe ik dat al meer dan 30 jaar. Toen wij het bedrijf van mijn vader overnamen ging mijn belangstelling vooral uit naar de onderlinge samenwerking in onze teams. Als vanzelf kwamen daardoor personeelszaken en de interne organisatie bij mij terecht. Later zou ik ontdekken dat dit ook precies aansluit bij mijn talenten.

Mensenkennis is een combinatie van levenservaring en inzicht in het gedrag van mensen. De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, teambuilding en toegepaste psychologie. Centraal daarin stond de ME4ALL talentscan.

Inzichten vanuit de ME4ALL scan worden besproken tijdens een zogenaamd terugkoppelgesprek en ondersteund met verschillende rapportage vormen. Nieuwe inzichten kunnen leiden tot nieuwe vragen. Deze vragen worden beantwoord binnen een coachingtraject, een adviestraject op locatie of een workshop met het team.

Het resultaat is dat mensen met meer plezier, inzicht en respect voor elkaar hun werk doen. Dit wordt zichtbaar. Zowel in het bedrijfsresultaat als in de groei en het succes van je onderneming.

Wat klanten zeggen:

“Maar het allerbelangrijkste is Anneke zelf. Ze weet er echt een talenten test van te maken. Altijd positief en sturend op de punten waar de mensen goed in zijn. Bijzonder knap dat alle kandidaten en bestaand personeel de gesprekken met Anneke zo positief hebben ervaren. Ook in de gesprekken met werknemers samen, zorgt Anneke voor een veilige, vertrouwde sfeer.”