Inzicht krijgen in studiekeuze

Je hele leven lang moet je keuzes maken die invloed hebben op je toekomst. Sommige keuzes zijn klein, andere groter. Ook over je (toekomstige) carrière moet je al vroeg nadenken. Dat begint met het kiezen van een profiel op de middelbare school en daarna de keuze voor je studie. Twijfel je over je studiekeuze of heb je zelfs werkelijk geen idee welke studie bij je past? Annenij helpt je graag bij het maken van je studiekeuze! Met behulp van de ME4ALL scan ontdek je waar jij goed in bent en wat je valkuilen zijn. Zo ontdek je jouw talenten en krijg je de juiste inzichten voor het maken van jouw studiekeuze.

Inzicht in je talenten met de ME4ALL talentscan

De ME4ALL scan laat zien waar je energie van krijgt en wat jou energie kost. De ME4ALL scan is voor veel hulpvragen interessant. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het maken van een studiekeuze;
  • het bepalen van een functie binnen een bedrijf;
  • (het onthullen en oplossen van) problemen in de communicatie;
  • relatieproblemen.

Omdat de ME4ALL scan inzicht geeft in je onbewuste gedrag en niet je IQ is deze talentscan voor MBO, HBO en universitair geschoolde mensen geschikt.

Hoe gaat de talentscan in zijn werk?

Van Annenij ontvang je een link naar de digitale ME4ALL scan die je zelf online kunt maken. Na enkele dagen ontvangt Annenij een volledig uitgewerkt rapport. Ik zal een afspraak maken voor een terugkoppelingsgesprek waarin we samen de inzichten uit deze talentscan bespreken aan de hand van verschillende rapportagevormen. Ook zullen we jouw hulpvraag behandelen. Deze bespreking duurt 1 tot 1,5 uur.

Vervolg op de talentscan: hulp bij studiekeuze of carrièrepad

Het kan zijn dat je door de talentscan nieuwe inzichten opdoet die kunnen leiden tot nieuwe vragen, bijvoorbeeld over het invullen van je carrièrepad of persoonlijke issues. Ik kan je hiermee helpen door middel van coaching.

Meer informatie

Wil je meer weten over de ME4ALL scan en hoe deze je kan helpen bij het maken van je studiekeuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Annenij voor meer informatie.