ME4All talentscan

#

De ME4All talentscan is een korte, digitale test, die inzicht geeft in persoonlijk talent (natuurlijke kracht), ontwikkelpotentieel en aangeleerd gedrag (fragiele kracht) van jou of je medewerkers.

Waarom de ME4all talentscan?

Heb je een vacature en wil je een waardevolle methode tijdens selectieprocedures? Of wil je de mogelijkheden van een medewerker of het potentieel van jezelf als leidinggevende weten? De ME4ALL talentscan helpt je bij de selectie van nieuw personeel, bij het beoordelen of medewerkers op de juiste plek zitten, bij teamontwikkeling en bij doorgroeimogelijkheden. Het maakt duidelijk of iemand de juiste competenties heeft en brengt achterliggende talenten en (onbewuste) drijfveren in kaart.

Wat maakt de ME4ALL talentscan uniek?

Talentenscans zijn er te kust en te keur. De ME4ALL talentscan laat onbewuste voorkeuren zien. Je vult de test niet vanuit je hoofd in, maar ónbewuste drijfveren, talenten, valkuilen en overtuigingen worden zichtbaar. Dit inzicht geeft ruimte voor nieuw gedrag, nieuwe vaardigheden en dus de kans om echt vanuit je natuurlijke kracht te gaan leven en werken. En dat geeft energie!

Wat levert de ME4All talentscan op?

  • Je krijgt inzicht in talenten, teamprofielen en valkuilen
  • Je weet waar jij/jouw medewerker energie van krijgt en wat energie kost.
  • Je kunt matchen op functieprofielen en rollen bij werving en selectie
  • Het is het begin van competentie- en talentontwikkeling
  • Het draagt bij aan het verminderen/voorkomen van verzuim

Talentrapportage en terugkoppelgesprek

Je krijgt een uitgebreide talentrapportage en een terugkoppelgesprek na het afnemen van de ME4ALL talentscan. Dit gesprek vindt individueel of met de hele groep plaats. Het terugkoppelgesprek gaat in op de oorzaak van gedrag. Ook krijg jij of de deelnemer(s) handvatten zodat je patronen leert herkennen. Optioneel kun je kiezen voor een vervolgtraject voor coaching en ontwikkeling.

Ja ik wil vrijblijvend kennismaken om de ME4all talentscan te ervaren