Medewerkers

Altijd die functioneringsgesprekken, kan het ook leuk en nuttig zijn?

Bij mij doen ze productiewerk in deeltijd, waarom dan ontwikkelen?

Hebben ze bij jou tijd voor scholing?

De overheid verwacht van ondernemers dat zij de ontwikkeling van hun werknemers stimuleren door middel van persoonlijke ontwikkeling en scholing. De scan.me teamscan geeft invulling aan deskundigheidsbevordering en persoonlijke ontwikkeling. Jonge mensen kunnen daardoor gericht werken aan competentie ontwikkeling.

Omdat de pensioengerechtigde leeftijd opschuift blijven mensen langer aan het werk. De manier waarop deze collega’s bijdragen aan het bedrijf verandert. Inzicht in de behoeften, kwaliteiten en mogelijke rollen die oudere medewerkers hebben maakt een volwaardige bijdrage aan het bedrijfsresultaat mogelijk.

De scan.me talentscan helpt je als ondernemer om een passende rol en omgeving te bieden waardoor werknemers ongeacht hun leeftijd, vitaal en met plezier bijdragen aan je ondernemingsresultaat.

Wat klanten zeggen:

“Door de uitkomsten van de talentscan te delen met de betreffende medewerkers kon een verbeterplan worden samengesteld. Hierdoor kwamen medewerkers in hun kracht te staan, werden verbeterpunten uitgevoerd en de bevindingen tussentijds met elkaar besproken.”

Anoniem