Ontwikkeling

Hoe leuk is het als je mensen ziet groeien?

Medewerkers werken al heel lang bij ons, moet je ze dan nog wel motiveren?

Wat doe jij met oudere werknemers? En ze moeten nog 15 jaar!

Als het niet meer groeit is het dood. En dat geldt ook voor mensen. Leren en ontwikkelen is wat dat betreft van alle leeftijden en zeker niet gebonden aan een pensioen. De manier van leren of wat we leren verschilt natuurlijk wel.

Uit onderzoek is gebleken dat oudere werknemers niet meer ziek zijn dan jongeren. Ze beschikken over veel inhoudelijke kennis, onderhouden relaties en hebben al hun ontwikkelpotentieel omgezet in natuurlijk talent. Dàt maakt hen waardevol voor je bedrijf.

Jonge mensen beschikken over veel potentieel en moeten hun talenten nog ontwikkelen. Hierin kunnen oudere werknemers een waardevolle rol spelen. In de rol van mentor kunnen zij kennis delen die jongeren op school niet leren. Het zorgt voor continuïteit in je bedrijfsvoering.

Wat klanten zeggen:

“Toen we de teamscan bespraken bleek dat er 3 verschillende generaties actief zijn in ons team. Vandaar dat we ons werk anders benaderen. Het leuke is dat we elkaars verschillen juist waarderen. We dragen echt allemaal bij aan het succes van ons team en dat voelt fijn.”

Anoniem