Over Anneke

#

Je eigen, natuurlijke kompas

Vanuit interesse in de mens en zijn of haar talent, is het mijn drijfveer om bij te dragen aan een organisatie die in balans is. Met aandacht voor talent en met gemotiveerde medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat inzicht in talenten, competenties en (onbewuste) drijfveren mens en organisatie helpt ontwikkelen. Want als mensen in hun kracht komen, kunnen zij keuzes maken en stappen zetten die echt bij hen passen. Mensen die lekker in hun vel zitten hebben een positieve uitwerking binnen organisaties. En daar word ik blij van. Daarom is Annenij voor Inzicht ontstaan.

Zoektocht naar talenten

Als dochter van de oprichter van Bennink Adviseurs ben ik in het familiebedrijf gerold. Gaandeweg leerde ik leiding geven en belangrijke beslissingen nemen. Ik liep ook tegen verschillende behoeftes en problematieken aan. Hoe kun je succesvol samenwerken waarbij iedereen goed tot zijn recht komt en samen werken naar een gezamenlijk doel? Ieder mens is immers uniek en reageert anders. Dus ging ik op zoek naar een instrument dat werkt. Dat bracht mij bij de me.scan. Wat een eyeopener! De scan zetten we bij Bennink Adviseurs in om teams beter samen te laten werken en om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Mensen blij maken

Uit eigen ervaring weet ik dat je beter richting kunt geven aan je leven en werk als je volop gebruikmaakt van je competenties en talenten. Je bent gelukkiger, meer in balans en gezonder. Ook kun je effectiever werken en betere resultaten boeken. Daarom besloot ik mijn eigen bedrijf te starten. Zo kan ik mensen blij maken, zoals ik dat zelf ervaren heb. Vanuit mijn ervaring als ondernemer en werkgever heb ik al veel mensen geholpen te groeien. Door vanuit een positieve benadering uit te gaan van wat er WEL is. Talenten herkennen en koppelen aan doelen. Vaak kan er meer dan mensen denken. Mensen in hun kracht zetten, daar ligt mijn talent!

Bewust maken van onbewuste

Vanuit mijn oprechte interesse in mensen, mijn kennis en ervaring krijg ik mensen in beweging. Op een eerlijke en objectieve manier. Mijn talent is goed luisteren tussen de regels door. Ik kan me inleven in een ander, de juiste vragen stellen en naar boven halen wat er daadwerkelijk speelt. Mensen bewust maken van onbewuste zaken. Mijn eigen talenten zet ik in om anderen inzicht te geven en praktische ondersteuning te bieden, te motiveren en te ontwikkelen.

"Maar het allerbelangrijkste is Anneke zelf. Ze weet er echt een talenten test van te maken. Altijd positief en sturend op de punten waar de mensen goed in zijn. Bijzonder knap dat alle kandidaten en bestaand personeel de gesprekken met Anneke zo positief hebben ervaren. Ook in de gesprekken met werknemers samen zorgt Anneke voor een veilige vertrouwde sfeer."

Erik Grevers, Tolkamp Keuken en baddesign