Referenties

Tolkamp keuken en baddesign Winterswijk

 

 

 

 

“Al heel veel jaren werken we samen met Bennink Adviseurs. Naar volle tevredenheid. Betrouwbaar, betrokken en altijd meedenkend. Bij de zoektocht naar een kandidaat voor de nieuwe combinatie functie “boekhouder/planner” ben ik met Anneke Nijland in gesprek geraakt. Zij had goede ervaringen met talent testen, waarbij ze zelf de papieren bleek te hebben voor de uitvoering hiervan.

Dat het werkt kan ik zeker bevestigen. Met de test krijg je een profiel van de kandidaat. Zo’n beeld van wie iemand is krijg je doorgaans pas na een half jaar inwerken. In de praktijk loop je dan ook nog eens het risico dat het toch niet past. Los van de enorme kosten die dit met zich meebrengt, brengt het ook onrust in het team. Enorm jammer als je daar achter komt, terwijl je dit met een talent test had kunnen voorkomen.

Als ondernemer heb ik de test ook gemaakt. Echt een ‘must’ en de moeite meer dan waard. Even uit de dagelijkse sleur een pas op de plaats maken en reflecteren op je eigen ondernemerschap. De test laat zien waar je talenten liggen en waar niet of minder. Het laat zien waar je deze talenten al goed benut en waar je nog zou kunnen groeien. Het laat zelfs zien waar je veel energie in stopt en waar je eigenlijk niet zo goed in bent. Verspilde energie dus! Zonde!

Het is een eenvoudige test die je via internet invult. En het mooie: iedereen kan hem maken. Bijzonder vind ik dat de test aangeeft of een kandidaat bij mijn stijl van leidinggeven past. Zeker niet onbelangrijk. Inmiddels zijn we zo ver dat het volledige team de test heeft gemaakt en we samen gaan kijken welke talenten, waar liggen in het team.

Maar het allerbelangrijkste is Anneke zelf. Ze weet er echt een talenten test van te maken. Altijd positief en sturend op de punten waar de mensen goed in zijn. Bijzonder knap dat alle kandidaten en bestaand personeel de gesprekken met Anneke zo positief hebben ervaren. Ook in de gesprekken met werknemers samen zorgt Anneke voor een veilige vertrouwde sfeer.

Bovenstaande laat al zien het voor mij de investering meer dan waard is. In mijn bestaande personeel en in mijzelf als ondernemer. En nieuw personeel? De talententest is daarbij echt onmisbaar.

Tip: ga er eens mee aan de gang. Het zou me verbazen als het niet aan de verwachtingen voldoet. - 

Erik Grevers, eigenaar

Esta Haarmode

 

   

“Het team van Esta Haarmode werkt al langere tijd samen waardoor er naast het leveren van goed vakwerk ook wel eens spanningen op het personele vlak ontstaan. Daarnaast ontwikkelen medewerkers zich en is er behoefte aan sturing of begeleiding. De door jou ontwikkelde coaching methode is ingezet ten behoeve van de 10 medewerkers. Alle medewerkers hebben een test gemaakt waaruit duidelijk bleek wat hun sterke dan wel zwakke punten zijn. Door deze uitkomsten te delen met de betreffende medewerker (s) kon een verbeterplan worden samengesteld. Hierdoor kwamen medewerkers in hun kracht te staan, werden verbeterpunten uitgevoerd en tussentijds met elkaar de bevindingen besproken. Door deze aanpak is de teamspirit aanzienlijk verbeterd en staan medewerkers veel meer open voor tips, suggesties en kritiek.”

Edwin van Staalduinen, eigenaar

 

Fiscount, hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche

Fiscount

 

 

 

Ik ben van nature nieuwsgierig en leergierig. En ik doe graag aan zelfreflectie. Zelfreflectie legt immers een fundament voor groei en ontwikkeling. Kritisch kijken naar je eigen handelen maakt dat je je voortdurend blijft ontwikkelen. Onlangs heb ik bij 'Annenij voor inzicht' een talent- en ondernemersscan laten uitvoeren. De uitkomsten gaven mij inzicht in datgene waar ik goed in ben en waarin ik nog kan ontwikkelen. Erg waardevol!! Zo zijn mijn talenten de visionair, de handelsman, de mensgerichte en de leider. Dat maakt mij tot een visionaire handelsman en een mensgerichte leider. En de competenties die ik kan ontwikkelen... tja, ook die zijn natuurlijk volop aanwezig. Dank Anneke Nijland-Bennink voor het inzicht dat je mij gegeven hebt. Inzicht in jezelf is de beste manier om vooruit te komen.

Gerrie van der Wal, directeur operationele zaken bij Fiscount

 

Willie Verbeet - HV

Namens het team van HV willen we Anneke hartelijk bedanken voor de fijne en leuke gesprekken in september jl. Anneke heeft met alle medewerkers van ons kantoor de talentscan uitgevoerd. Onze organisatie bestaat uit medewerkers van de makelaardij, assurantiën, hypotheken en bankzaken. De vragen die wij vooraf digitaal kregen toegestuurd riepen meteen de nodige vragen op. Op dat moment waren wij ons er nog niet van bewust dat de scan zo’n afspiegeling van onze persoonlijkheid zou geven. We hebben vooraf intern namelijk uitvoerig gediscussieerd over het minimale aantal vragen en het ‘nut’ hiervan, maar bovenal de gegeven antwoorden. Hoe kon je hier nou uit afleiden hoe jij als persoon in elkaar steekt? Met niet al te hoge verwachtingen nam eenieder deel aan het gesprek. Het resulteerde in een verassend, maar ook confronterend gesprek. Het leek namelijk alsof Anneke je al jaren kende, althans zo voelde het. In de genoemde talenten en valkuilen herkende je jezelf. Ze hield een spiegel voor en las voor wat zich binnenin de persoon afspeelt die zichzelf bekeek. Bijzonder leerzaam, maar ook fijn waren de gesprekken met Anneke door haar toegankelijke houding. Wij raden de talentscan bij ‘Annenij voor Inzicht’ dan ook zeker aan! Daar kan elk bedrijf zijn of haar voordeel mee doen!

Willie Verbeet

 

Ten Wolde Marketing

 

 

 

Via Erik Grevers van Tolkamp Keukens kwam ik in aanraking met de talentscan van Anneke. Dit klonk direct al veelbelovend. In mijn eigen werkzaamheden, als ondernemer en online marketeer, merkte ik dat er veel verschillende typen werkzaamheden op mijn bordje terecht komen. Ontzettend leuk en uitdagend natuurlijk, maar dit ging helaas gepaard met veel druk en stress in mijn hoofd. Door de talentscan van Anneke ben ik erachter gekomen van welke werkzaamheden/activiteiten ik geen positieve energie krijg. Hoe vaker ik dit doe, hoe meer ik mijzelf ‘uitput’ en er extra stress ontstaat. Ik heb nu handvaten om mijn werkweek anders in te delen, de dingen te doen die mij juist energie opleveren én inzicht gekregen in de activiteiten die ik het beste kan uitbesteden of beter door mij iemand anders kan laten uitvoeren. Kortom: deze test is perfect voor iedereen die zichzelf beter willen leren kennen en inzicht wil krijgen in je eigen valkuilen. Zo kun je maximaal genieten van je leven en elke dag met plezier je werk uitvoeren. De uitslag van deze test gaat echt al mijn verwachtingen te boven!

Ten Wolde Marketing

 

Kees Ritmeester

Anneke is een rustige, vriendelijke vrouw die snel vertrouwen wint. Verrassend hoe snel ze aan de hand van testjes mensen kan plaatsen en in hun kracht kan zetten. Bij ons heeft ze de talent- en teamscan gedaan en we zijn super tevreden. Ik kan haar van harte aanbevelen. Een investering voor je organisatie die je dubbel en dwars terug gaat verdienen. En ja, wie wil dit nu niet ?!

Kees Ritmeester

 

Anoniem

In mijn zoektocht naar een passende baan kwam ik terecht bij “Annenij voor inzicht”. Na de online talentscan ingevuld te hebben volgde een uitgebreid gesprek waarbij ik inzichten kreeg in mijn competenties en valkuilen. Ik heb nu handvaten gekregen om te kijken naar welke werkzaamheden leveren mij energie op én bij welke werkzaamheden lekt de energie weg waardoor ik tot de conclusie ben gekomen dat mijn huidige baan passend is. Dank je Anneke voor jouw hulp, voor het stellen van de juiste vragen.

Anoniem

 

Marije Pelle-Meddeler

Afgelopen jaar ben ik 35 jaar geworden en ben sinds een paar jaar woonachtig in Eibergen met mijn man en zijn twee dochters. Vanaf 2013 run ik mijn eigen bedrijf in de culturele sector als metaalrestaurator. Helaas is het zo dat er binnen deze sector nagenoeg geen banen zijn in dienstverband, wel voor projecten als ZZPer. Mijn ondernemerschap is dus eigenlijk meer uit nood geboren. Afgelopen jaar heb ik bij Anneke Nijland van Annenij voor inzicht een me4all talentscan gedaan om de balans op te maken en te kijken of ik mijn talenten ook op een andere manier kan benutten. Daarin werd bevestigd dat het ZZPer schap niet echt bij mij past en dat ik ook veel vaardigheden bezit om met mensen te werken. De scan heeft mij inzicht gegeven in mijn competenties en mijn valkuilen. Erg apart te ervaren hoe deze test precies weet te benoemen waar je sterke punten liggen, wat je fragiele kracht is en waar je energie uit haalt en waarin je jezelf nog in kan ontwikkelen. Voor iemand met een brede interesse zoals ik fijn om te weten zodat ik met meer focus werk kan vinden dat bij mij past. Het grote pluspunt van deze test vind ik dat Anneke een prettig persoon is om mee te praten, die graag met je meedenkt en heel open het gesprek met je voert. Alleen daarom al kan ik het erg aanraden om te doen, ook als je niet zoals ik op een kruispunt staat maar gewoon wilt weten of je goed bezig bent. Het brengt je altijd wat.

Marije Pelle-Meddeler

 

Dagmar

Ik werk met veel plezier bij Auping in Deventer. Als Brand Manager ben ik trots op de dingen die we doen, waar we als Auping voor staan en krijg ik energie van mijn collega’s. Maar toch is er onrust. Er kriebelt iets. Dus wilde ik aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan (POP). Ik heb zin om te groeien, om dingen anders aan te pakken en om met meer energie mijn werkdag af te sluiten. (En dat is überhaupt een uitdaging als je net moeder bent geworden.)

Maar voordat je kan gaan ontwikkelen, moet je wel weten waar dat ontwikkelpotentieel zit. Wat is je talent? En ik had werkelijk geen idee. Mijn collega wees mij op de Talentscan met aanvullend reflectiegesprek met Anneke. “De test duurt 15 minuten en voer je online uit”. Ik was best sceptisch, hoe kan dit nou inzicht geven?

Het reflectiegesprek met Anneke vond ik heel verhelderend. Een prettige dame die op respectvolle wijze inzicht geeft in mij als persoon, waar ik kan groeien en in welke dingen ik beter geen energie meer kan stoppen. Ze vraagt door waar nodig, en geeft ruimte om zelf te reflecteren gedurende het gesprek. Dingen vielen op z’n plek.

Ik ging, licht overweldigend, naar huis met een bak aan energie. Ik heb weer richting en kan nu aan de slag om vervolgstappen te zetten.

Ik gun eigenlijk iedereen deze Talentscan, ook al ben je niet direct op zoek naar een andere baan. Het is gewoon fijn om jezelf nog beter te leren kennen.

Dagmar

 

Natascha Wolterink

De "tropenjaren" zijn zo langzamerhand voorbij, maar waar ben ik eigenlijk? Doe ik wel wat ik leuk vind? Wat zijn mijn drijfveren? Ga ik nog studeren of ga ik nog van baan veranderen? En.. wat wil ik dan? Enkele vragen die een steeds vaker tegenkom. De ME4ALL talentscan heeft mij een helder en verrassend inzicht geboden. De antwoorden lagen dicht bij mezelf. De test heeft mij veel handvaten en vooral nieuwe energie gegeven om verder te gaan. De combinatie van de ME4ALL scan en het opvolgende coaching gesprek met Anneke heeft ervoor gezorgd dat een aantal puzzelstukjes in mijn hoofd op zijn plek beland zijn. Annenij voor inzicht doet haar naam echt eer aan!! Een aanrader voor iedereen die met dergelijke vragen worstelt. Een investering in jezelf is het inzicht wat het je oplevert meer dan waard. Anneke bedankt!

Natascha Wolterink

 

Agnes

Het talentrapport… ik had geen idee wat ik ervan moest verwachten! Ik opende de test, het leek allemaal wat vaag. Maar goed, je kunt geen foute antwoorden geven, dus ik heb alles puur op gevoel gedaan. Aan het eind van de scan had ik nog steeds geen idee hoe het eruit zou gaan zien, dus het wachten was op de analyse die Anneke met me zou doornemen. Spannend… Wat komt er aan het licht? Waar ben ik goed in en waarin juist niet? Anneke vertelt het je op een open en onbeladen manier. Ze belicht je sterke punten, maar benadert je zwakke punten ook positief. Echt heel bijzonder om te horen wat de test over je vertelt. Ja, het ging over mij! Bedankt Anneke, ik ben er heel blij mee. Ga vooral zo door! Jij bent niet de enige die er energie van krijgt….

Anges

 

Marel

Via Olympia ben ik in contact gekomen met Anneke, wat ben ik hier blij mee! Ik had het idee dat ik in mijn huidige functie niet op mijn plek zat, kwam vermoeid thuis en was niet “happy”. Doordat ik de test heb gemaakt kwam de bevestiging, de functie waarin ik me op dit moment begeef sluit niet helemaal aan bij mijn “natuurlijke krachten” .Nu kan ik dus ook plaatsen waarom ik soms vermoeid thuis kom en ik me niet “happy” voel. Ik had wel door dat ik niet op de juiste plek zat maar wist ook niet goed in welke richting ik het wel zou moeten zoeken, door deze test heb ik een richting gekregen en kan ik verder!

Anneke heel erg bedankt voor je inzet! Liefs Marel

Marel

 

Anoniem

Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor de prettige gesprekken dit jaar! Het begin van het jaar was voor mij niet goed. Gelukkig heb ik daarna zelf al wat stappen kunnen nemen, maar ons gesprek en de talentscan in juni hebben mij de juiste richting gegeven. De coach gesprekken later in het jaar blijken ook erg zinvol te zijn. Erg fijn om eindelijk iemand gevonden te hebben die mij echt verder kan helpen met mijn "issues", die kennis heeft van mijn branche, zich goed kan inleven in mensen en eigenlijk alleen maar zinvolle dingen zegt en de juiste vragen stelt.

Anoniem  

 

Roy

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de festival wereld als zzp’er en voelde me daar op mijn plek. Maar zoals bij velen is mijn wereld er anders uit gaan zien door de uitbraak van Corona. Het festival leven lag op zijn gat en ik had opeens geen opdrachtgevers meer. In deze tijd ben ik kleine klusjes gaan doen in andere sectoren. In deze zelfde tijd ben ik mezelf gaan afvragen of ik hier nog lang mee wil door gaan na Corona of dat ik iets anders wil gaan doen, maar wat? Ik had zelf geen idee en wist niet wat ik er mee aan moest. Toen kwam mijn vriendin op Facebook de winactie van de talentscan tegen en heeft ze mij voorgedragen. In eerste instantie was ik hier sceptisch over en wist niet hoe een talentscan mij verder kon helpen. Gelukkig heb ik het in tweede instantie een kans gegeven en heb mij hiervoor open gesteld. Tijdens het gesprek met Anneke vielen de puzzelstukjes in elkaar, ik herkende me in de uitkomsten van de scan en werd steeds enthousiaster. Zo kwam ik er achter dat sommige talenten aangeleerd zijn en niet vanuit mij zelf komen. Daarnaast dat ik mij juist op de talenten moet focussen waar ik energie van krijg in plaats van de talenten die mij energie kosten. Ik heb ontzettend veel aan deze talentenscan gehad en heb het gesprek als prettig ervaren. Op dit moment ben ik bezig met het oriënteren voor een andere carrière en heb deze talentenscan als hou vast, dit ervaar ik zelf als fijn. Dus voor iedereen die zich herkent in mijn verhaal of zelf ook denkt; zit ik wel op de goede plek? Ik kan deze talentscan van Anneke aanraden!

Roy  

 

Mariëlle

Vorige week heb ik online de talentscan gedaan en nu was het zover dat ik een uitgebreide uitleg kreeg over het hoe wat en wat van mezelf en waar mijn krachten en talenten liggen op persoonlijk vlak en op werkgebied. Ook waar mijn valkuilen en dus mijn energielek zit. Een helder en herkenbaar verhaal. Met Anneke een fijn gesprek gehad, een wisselwerking van vragen, verhalen, uitleg van de test en inzichten met advies. Ik weet nu waar mijn beste kwaliteiten liggen en waar ik nog van mezelf zou kunnen leren. Het was voor mij een zeer inspirerende ochtend. De talentscan is een prachtig middel om het beste uit jezelf en je personeel te halen en deze persoon op de juiste plek te laten groeien in zijn talenten, zowel op de werkvloer als op persoonlijk vlak. Anneke, dank je wel voor je tijd.

Mariëlle