Referenties

Gerrie van der Wal

12-06-2019

Fiscount

 

 Ik ben van nature nieuwsgierig en leergierig. En ik doe graag aan zelfreflectie. Zelfreflectie legt immers een fundament voor groei en ontwikkeling. Kritisch kijken naar je eigen handelen maakt dat je je voortdurend blijft ontwikkelen. Onlangs heb ik bij 'Annenij voor inzicht' een talent- en ondernemersscan laten uitvoeren. De uitkomsten gaven mij inzicht in datgene waar ik goed in ben en waarin ik nog kan ontwikkelen. Erg waardevol!! Zo zijn mijn talenten de visionair, de handelsman, de mensgerichte en de leider. Dat maakt mij tot een visionaire handelsman en een mensgerichte leider. En de competenties die ik kan ontwikkelen... tja, ook die zijn natuurlijk volop aanwezig. Dank Anneke Nijland-Bennink voor het inzicht dat je mij gegeven hebt. Inzicht in jezelf is de beste manier om vooruit te komen. - Gerrie van der Wal, Directeur operationele zaken bij Fiscount, hét kennis- en adviescentrum voor de accountancybranche

Natascha Wolterink

04-02-2019

De "tropenjaren" zijn zo langzamerhand voorbij, maar waar ben ik eigenlijk? Doe ik wel wat ik leuk vind? Wat zijn mijn drijfveren? Ga ik nog studeren of ga ik nog van baan veranderen? En.. wat wil ik dan? Enkele vragen die een steeds vaker tegenkom. De ME4ALL talentscan heeft mij een helder en verrassend inzicht geboden. De antwoorden lagen dicht bij mezelf. De test heeft mij veel handvaten en vooral nieuwe energie gegeven om verder te gaan. De combinatie van de ME4ALL scan en het opvolgende coaching gesprek met Anneke heeft ervoor gezorgd dat een aantal puzzelstukjes in mijn hoofd op zijn plek beland zijn. Annenij voor inzicht doet haar naam echt eer aan!! Een aanrader voor iedereen die met dergelijke vragen worstelt. Een investering in jezelf is het inzicht wat het je oplevert meer dan waard. Anneke bedankt! - Natascha Wolterink

Kees Ritmeester

31-01-2019

"Anneke is een rustige, vriendelijke vrouw die snel vertrouwen wint. Verrassend hoe snel ze aan de hand van testjes mensen kan plaatsen en in hun kracht kan zetten. Bij ons heeft ze de talent- en teamscan gedaan en we zijn super tevreden. Ik kan haar van harte aanbevelen. Een investering voor je organisatie die je dubbel en dwars terug gaat verdienen. En ja, wie wil dit nu niet ?!" - Kees Ritmeester.

Esta Haarmode

01-10-2018

 

 

  “Het team van Esta Haarmode werkt al langere tijd samen waardoor er naast het leveren van goed vakwerk ook wel eens spanningen op het personele vlak ontstaan. Daarnaast ontwikkelen medewerkers zich en is er behoefte aan sturing of begeleiding. De door jou ontwikkelde coaching methode is ingezet ten behoeve van de 10 medewerkers. Alle medewerkers hebben een test gemaakt waaruit duidelijk bleek wat hun sterke dan wel zwakke punten zijn. Door deze uitkomsten te delen met de betreffende medewerker (s) kon een verbeterplan worden samengesteld. Hierdoor kwamen medewerkers in hun kracht te staan, werden verbeterpunten uitgevoerd en tussentijds met elkaar de bevindingen besproken. Door deze aanpak is de teamspirit aanzienlijk verbeterd en staan medewerkers veel meer open voor tips, suggesties en kritiek.” - Edwin van Staalduinen, eigenaar

Tolkamp keukens Winterswijk

01-10-2018

 

 

    

“Al heel veel jaren werken we samen met Bennink Adviseurs. Naar volle tevredenheid. Betrouwbaar, betrokken en altijd meedenkend. Bij de zoektocht naar een kandidaat voor de nieuwe combinatie functie “boekhouder/planner” ben ik met Anneke Nijland in gesprek geraakt. Zij had goede ervaringen met talent testen, waarbij ze zelf de papieren bleek te hebben voor de uitvoering hiervan.

Dat het werkt kan ik zeker bevestigen. Met de test krijg je een profiel van de kandidaat. Zo’n beeld van wie iemand is krijg je doorgaans pas na een half jaar inwerken. In de praktijk loop je dan ook nog eens het risico dat het toch niet past. Los van de enorme kosten die dit met zich meebrengt, brengt het ook onrust in het team. Enorm jammer als je daar achter komt, terwijl je dit met een talent test had kunnen voorkomen.

Als ondernemer heb ik de test ook gemaakt. Echt een ‘must’ en de moeite meer dan waard. Even uit de dagelijkse sleur een pas op de plaats maken en reflecteren op je eigen ondernemerschap. De test laat zien waar je talenten liggen en waar niet of minder. Het laat zien waar je deze talenten al goed benut en waar je nog zou kunnen groeien. Het laat zelfs zien waar je veel energie in stopt en waar je eigenlijk niet zo goed in bent. Verspilde energie dus! Zonde!

Het is een eenvoudige test die je via internet invult. En het mooie: iedereen kan hem maken. Bijzonder vind ik dat de test aangeeft of een kandidaat bij mijn stijl van leidinggeven past. Zeker niet onbelangrijk. Inmiddels zijn we zo ver dat het volledige team de test heeft gemaakt en we samen gaan kijken welke talenten, waar liggen in het team.

Maar het allerbelangrijkste is Anneke zelf. Ze weet er echt een talenten test van te maken. Altijd positief en sturend op de punten waar de mensen goed in zijn. Bijzonder knap dat alle kandidaten en bestaand personeel de gesprekken met Anneke zo positief hebben ervaren. Ook in de gesprekken met werknemers samen zorgt Anneke voor een veilige vertrouwde sfeer.

Bovenstaande laat al zien het voor mij de investering meer dan waard is. In mijn bestaande personeel en in mijzelf als ondernemer. En nieuw personeel? De talententest is daarbij echt onmisbaar.

Tip: ga er eens mee aan de gang. Het zou me verbazen als het niet aan de verwachtingen voldoet. - Erik Grevers, eigenaar