Toepassing

Hoe ervaar jij de samenwerking in jouw bedrijf?

Stuur je mensen aan op onderbuikgevoel?

Wat doe je als iemand erbij komt of weggaat?

Samen kun je meer dan alleen. Samen betekent ook samen werken. Inzicht in teams geeft je handvatten waarmee je als ondernemer grip krijgt op de menselijke aspecten van je ondernemerschap. En wil je weten hoe je de juiste keuze maakt?

Als mensen kunnen werken vanuit hun talent, dan worden zij daar blij van. Dit zie je terug in de vitaliteit van medewerkers maar vooral ook in het plezier waarmee zij het werk doen. Een prettige werksfeer willen we allemaal. Misschien denk je dat het een kwestie van geluk is als je dat treft. Het tegendeel is waar. Zo kun je in geval van een vacature al gericht op zoek naar talent dat je bedrijf en team sterker maakt. Na een goede werving & selectie kunnen nieuwe medewerkers zich sneller thuis voelen en daarmee actief bijdragen aan het resultaat.

Wat klanten zeggen:

“Vroeger dacht ik dat ik alles moest kunnen. Nadat we als team, de teamscan hebben gedaan, weet ik dat ik bepaalde dingen die te zwaar voor mij zijn, niet hoef te doen. Iemand anders in ons team is er én heel goed in, én vindt het leuk om te doen. Sindsdien heb ik veel meer plezier in mijn werk en voel ik me veel minder vermoeid.”

 Anoniem