Voor je team

Waar loop je tegen aan als het gaat om je medewerkers?

Kun je conflicten op de werkvloer voorkomen?

Mensenkennis geeft inzicht in het gedrag van mensen. Als ondernemer heb ik zelf ervaren wat het verschil is tussen je gevoel volgen en je gevoel onderbouwen met inzichten die voortkomen uit de me.scan teamscan. De menselijke kant van samenwerken wordt hiermee onderbouwd zodat je altijd een bewuste keuze maakt.

Alleen gaat sneller. Samen kom je verder!

Een fijne werksfeer is geen toeval. Je kunt het creëren. Met als doel, meer vitaliteit, een prettige werksfeer, werken vanuit talent en plezier op de werkvloer.

Hoe belangrijk is het voor jou dat je een fijn team van medewerkers hebt waarmee je succes kunt delen?

Inzicht vanuit Annenij draagt bij aan de groei en het resultaat van jouw onderneming. Ben je benieuwd hoe ik dat doe? Maak een (vrijblijvende) afspraak en ik je laat je zien hoe de inzichten vanuit de me.scan kunnen bijdragen aan jouw winstgevendheid.

Wat klanten zeggen:

“De door jou ontwikkelde coaching methode is ingezet ten behoeve van de 10 medewerkers. Alle medewerkers hebben een test gemaakt waaruit duidelijk bleek wat hun sterke dan wel zwakke punten zijn. De terugkoppeling werd door iedereen als heel plezierig ervaren en heeft geleid tot inzicht en betere onderlinge communicatie.”

Anoniem